Puolen litran jogurttipurkki jääkaapissa. Söin tänä aamuna puolet siitä koska minähän en heitä ruokaa roskikseen. En vaikka ei enää tee mieli eläinperäistä.

Raskasta oli. Ällöttää että vielä pitää syödä toinen puolikas. Syön sen varmaan vasta muutaman päivän kuluttua antaen itselleni pari vegaanista päivää. Ihan niinkuin vegaanius olisi nyt se ainut vaihtoehto.

Antaa tämän kestää niin kauan kuin on kestääkseen. En siis usko että vegaanius on nyt se "ainut totuus kaikille" mutta juuri tällä hetkellä se itselleni tuntuu välttämättömältä. Tiedä miksi.

Söin päivän ruoaksi kvinoaa, avokadon, soijarouhetta, punakaalta ja paprikaa.

Niin se soija. Oon yrittäny lukea onko se nyt vaarallista vai ihan ok, ja kuinka paljon viikossa tai päivässä sen kulutus oli ok. En oo saanu vastausta. Jonku asiantuntijan mukaan tofu on terveellistä mutta muut soijatuotteet joko neutraaleja tai epäterveellisiä. Liikaa ei kantsi käyttää. Omana ajatuksena olis vakiinnuttaa soijarouheen käyttö kertaan viikossa ja soijajogurtin käyttö yhteen reiluun päivittäiseen annokseen. Tuskin kohtuullinen käyttö hengenvaarallista on, ainakin vegaanit tilastollisesti elävät lihansyöjiä pidempään suurin osa todennäköisesti soijatuotteita ainakin jossain määrin käyttäen.