Eiks lauantaisin perinteisin muutenki oo karkkipäivä? Ei nyt ajatella sitä että oon viimeisen kuukauden pitäny karkkipäiviä.

Mutta hyvä uutinen on se, että joulusuklaat oon nyt saanut alas viimeistä pisaraa myöten. Söin nimittäin juuri pienenä välipalana viimeiset Geishat, noin 100g. Lisäksi söin 6 kuivattua viikunaa, jotka nekin ovat suurimmaksi osaksi sokeria.

Hmm, kaloreita siis tuli ainakin semmoset 800kcal näin hetkessä, pienenä välipalana jossa ravintoaineita ei ole nimeksikään. Onko ne ylimääräisiä kaloreita vai nipistänkö sen muista aterioista (toisin sanoen, en syö enää mitään)? Vai lähdenkö jumalattomalle kolmen tunnin kävelylenkille kuluttamaan kalorit? Nii-iin. En tiedä. En ajatellut tätä näin pitkälle. En todellakaan ajatellut tätä näin pitkälle.

Ehkä pidän ne ylimääräisinä kaloreina. En vain jaksa juuri nyt tsempata. Kävi miten kävi nyt. Annan itselleni anteeksi. Varsinkin kun on ensimmäinen päivä menkkoja -ei ole mitenkään yllättävää tehdä silloin jotain harkitsematonta varsinkin ruokailujen suhteen.

Kyllä me tässä vielä ehitään laihtua se 100g. Sitä paitsi, eiks menkkojen jälkeen turvotus lähde elimistöstä pois? Välillä sen huomaan kun nesteitä poistuu, toivottavasti tulen huomaamaan nytkin.

Hei, 800kcal. Se ei ole edes yhtä Fazerin sinistä. Se on yksi iso kasa karkkia. Muutamat palat rasvaista piirakkaa. Muutama siideri tai kalja. Kyllähän näitä sattuu itse kullekin (tosin itselleni sattunut viime aikoina vähän turhan useasti.. mut hei, eiks joulu oo just sitä?)? Ja nyt ku on joulusuklaat syöty, ja jos en enää esim. tammikuun aikana osta maitosuklaata (en muista epäterveellisestä välitäkään esim. karkeista, sipseistä, ranskiksista... okei kermakaramellit on hyviä mutta harvoin niitä ostan, ei siis ole varsinainen houkutus), ei sitä tule syötyäkään.

Annetaan anteeksi. Tapahtunut mikä tapahtunut.

Missä se terveellinen osa-aikavegaanius luuraa? Ehkä se tulee ilmoille vasta huomenna.