Oon kolmessa (3) päivässä syöny taas purkillisen maapähkinävoita, 340g! Nyt saa kyllä riittää. ;) Vähän liiallisuuksiin menee tää käyttö. Ollaan nyt ainaki muutama päivä ilman. Tai viikon. Ainakin. Niin kauan kunnes löydän muualta proteiininlähteeni. Maapähkinät näyttävät olevan ravitsemuksellisia tosi hyviä kohtuukäytössä. Kohtuukäyttö vois tarkoittaa esim. yhtä isoa ruokalusikallista päivässä, maksimissaan. Se on sitä kohtuukäyttöä. Ei puolta purkkia tunnissa. Se ei ole kohtuukäyttöä se.

Vegaanithan pitäis olla laihoja eiks niin? Kaveri hehkas että syönks mä muutaku porkkanoita sit nyt, ja kuihdun kohta pois. No ei tässä mitään kuihtumista kyllä oo näkyvissä. Ei kai siinä muuta mut pitää nyt pitää huolta vaan tuosta maapähkinöiden/pähkinöiden kulutuksesta. Kohtuudella, joo, ehdottomasti, liikaa -voisin kokeilla tästä lähtien olemaan syömättä.

Mitä opimme tästä päivästä? Syö vapaasti kaikkea muuta terveellistä mutta rajoita maapähkinävoin/maapähkinöiden ja mahdollisesti myös pähkinöiden kulutusta.