Tänään oon syöny p-a-l-j-o-n ruokaa. Toisaalta ollu kyllä ihan sikakova nälkäki. Tää sikakova nälkä johtui taas eilisen treeneistä plus vähän syömisestä -miinuskaloreilla varmaan oltiin. Niin ne kalorit on kyllä tänään kiritty. ;)

Ei kai siinä. Luonnollista kai. Jos yhtenä päivänä ei syö niin seuraavana kroppa huutaa ruokaa. Ja minähän oon syöny. Kaikki valinnat ei oo ollu järkevimpiä (esim. paljon kuivattuja hedelmiä ja hunajaa) mutta mitään katastrofaalista ei ole tapahtunut. Ahmiminen kävi mielessä, ja ennen tämmöisenä päivänä olisinkin varmaan "sortunut" mutta nyt ajattelin että ei... ole mitään järkeä. Söin vaan koko päivän siis rennolla otteella. Ei nyt mitään katastrofaalisia määriä, tosin ehkä enemmän mitä olisi tarvinnut eilisenkin huomioon ottaen.

Mutta ehkä huomenna nyt ei olisi siis niin nälkä.

Eiks tää menis luonnollista rytmiä hei?

Pitää ehkä pitää jatkossa enempi huolta vaan että tulee syötyä laadukkaita tuotteita eikä mentyä tälle sokeri-linjalle. Eli tämän opimme tästä päivästä. Jos on nälkä, niin syö, mutta syö kunnon ruokaa joka ravitsee kehoa. Joka päivä sitä oppii. :)