Oujee. Ruokakaapissa tai makkarissakaan sängyn vieressä ei suklaata tai muutakaan härpäkettä. Ainoastaan neljä kappaletta kuivattua taatelia, ja paketti sokeria -neljä taatelia ei ole turmioksi ja paketillista sokeria tuskin söisin kerralla. Ei voi siis kuin syödä terveellisesti. ;)

Hedelmien käyttö on ruvennut mietityttämään. En oikeen saa "mahdutettua" niitä ruokalistaani enää vaikka ennen söin niitä ehkä liikaakin. Ne kuulemma pitäis syödä yksistään, ei juuri ennen ateriaa tai aterian jälkeen. Mutta silloin kun minulla on nälkä, haluan syödä jotain muuta kuin hedelmää -hedelmistä tulee nälässä vain vihainen mieli :D. Ja muutoin unohdan niitä syödä. Ehkä ne hedelmät ei nyt ole ihan niin välttämättömiä? Jos yhden hedelmän muistais syödä päivässä ehkä tai jotain. Ennen tapasin syödä niitä vähintään kolme. Pitää nyt miettiä vielä tätä. Onhan niitä varmasti hyvä syödä.

Toinen juttu. Olen huomannut tämän ennenkin. Mitä vegaanimpi on, sitä enemmän ilmavaivoja. :D Ja minulle tämä on äärimmäisen pätevä syy palata ei-vegaaniksi. Ei nyt mitään katastrofaalista mutta hieman aikaisempaa useammin. Maha sinänsä toimii paremmin kuin on toiminut ehkä aikoihin. Että annetaan suoliston hiljalleen sopeutua, vielä jääkaapissa on puoli kiloa jogurttia mitä syön kun tuntuu että haluu jtn raskaampaa ravintoa. Voipaketti kaapissa on myös, mitä aion käyttää normaalisti (lähinnä paistamisessa ja ehkä puuron päälle voisilmä). Kokeillaan muuten hiukan kevyempää, siis vegaanisempaa, elämää.