Tänään toimin kuten ehkä normaali lihava ihminen toimii. Ei ollut nälkä koska olin syönyt tukevan aterian pari tuntia aikaisemmin. Olin kuitenkin menossa illaksi aktiviteettiin, ja tiesin tulevani myöhään kotiin, eikä aktiviteetissa ollut oikein  syömismahdollisuutta. En pitänyt ajatuksesta alkaa keskiyöllä kokkailemaan pastaa tai että menisin nälissäni nukkumaan -pelkäsin etten saisi unta. Niimpä päätin syödä ennen lähtöä vielä uudelleen vaikka ei ollut nälkä! Ja vieläkin on turvonnut olo, vaikka päätä saisi kohta laittamaan tyynyä vasten. Tuli laskeltua siis vähän liian varman päälle tänään, tuli syötyä ehkä enemmän mitä olisi tarvinnut.

Tai ehkä ei tullut syötyä energiamäärällisesti mitään huikeita summia mutta hiilihydraatteja sitäkin enemmän. Isot lautaselliset puuroa ja pastaa.

Nyt tuntuu että maha pöhöttää, tunnen itseni turvonneeksi, ja jenkkakahvat ovat paisuneet. Johtuuko tämä tämän päivän hiilihydraateista vai isokokoisuudestani?

Mitä postasinkaan viimeksi hiilareista? ;)

Sinänsä minulla on ii-han hyvä kroppa. Ei mikään täydellinen tai missin mutta ii-han hyvä sellainen, BMI liikkuessa 20 paikkeilla.

On kyllä hiukan varaa, sellaiset 100g, ottaa pois ruhosta tuota rasvatavaraa. Et olis semmonen timmi. Timmimpi.

Aamuisin ihan oikeasti tästä lähtien 5-10 minuutin voima- tai joogaharjoittelu. Edes venytyksiä. :D Huomenna voisin koittaa syödä vähän tarvitsemaani vähemmän -mikä sinänsä nykyisellä ruokavaliollani on helppoa, on jätettävä pienempään osaan vain pähkinät. Varsinkin maapähkinävoin käyttö helposti tuntuu karkaavan käsistä. Joo, syön ehkä liikaa rasvaa. Siitä on kyllä helppo myös lähteä nipistämään. Niinkuin huomenna tehdään. :)

Liikun kyllä muutenkin mutta nuo aamuharjoittelut olisi hyvä hyvä lisä. Tärkeä lisä. Muuten liikkumiseni kun on enemmän tai vähemmän satunnaista. Käyn pari kertaa viikossa yleensä semmosissa suhteellisen liikunnallisissa treeneissä ja pari kertaa viikossa semmosissa ihan teknisissä treeneissä joissa hikeä ei tule kyllä itkemälläkään vaan mietitään lähinnä miten tehdään eri liikkeita. Eli voisi karkeasti ottaen hieman alakanttiin arvioida että käyn treeneissä pari kertaa viikossa, joka on semmosta kestävää voimaharjoittelua sanoisin. Lisäksi yleensä tulee käveltyä päivän mittaan kaduilla noin puolisen tuntia, päivästä riippuen -ei paljon, ei, mutta edes sen verran. Tänään kävelin ehkä tunnin verran, jonain päivinä taas en kävele juuri ollenkaan.

Haluan hiukan rasvakudosta siis pois, ei paljon, puhutaan tyyliin sadasta grammasta, ja sitä voin lähteä tavoittelemaan yksinkertaisesti vähentämällä pähkinöiden, siemenien ja maapähkinöiden käyttöä. Haluan myös timmin keskikropan ja voimaa niin keskivartaloon kuin käsivarsiinkin. Jooga, pilates ja kotipunttisliikkeet siis käyttöön. Aamuisin kymmenen minuuttia, olis aika mahtavaa. Jos ei niin ei, varsinkaan kiireisempinä aamuina ei välttämättä irtoa. Kattellaan.