Heipö hei!

Palasin tänne. Meni ruokailujen suhteen välistä jo iii-han jees, tai ainakaan en kiinnittänyt suurempaa huomiota syömisiini. En lihonnut enkä laihtunut.

Mutta nyt päivän noin 150g sokerinsaannin jälkeen herään. Ei helskatti, ei tämä sokerinsyönti hyväksi ole! Meni yli, joo, mutta kyllä oon alkanu saamaan sokeria taas vähän liikaa joka päivä.

Maapähkinävoita en osta enää kaupasta. Ostin nimittäin purkin viime viikolla, ja muutamassahan päivässä se taas meni. Ei siis tälle neidolle enää. ;)

Niin tästä sokerista. Ajattelin, että en ostaisi kuivattuja hedelmiä kun syön nekin taas hetkessä. Ja sokeriahan paljolti ovat. Mutta jollain puuroni minun on makeutettava, banaani ei riitä! Jos ostaisin tuoreita taateleita? Rusinoiden kohdalla alan syömään niitä joka välissä, ja pussi on kohta tyhjä. Mutta ne tuoreet taatelit on sen verta isoja, ettei niitä noin vaan voi syödä huomaamattomasti. Että jos pystyis rajoittaan niiden käyttöä päivittäiseen puuroon? Jee, tätähän kikkaa vois jopa kokeilla. Banaani, vaikka kolme taatelia, kaurahiutaleita ja ehkä jotain siemeniä tai pähkinöitä. Jeejee!

Sokerinsyönti siis tästä hetkestä lähtien vähemmälle. ;)